Περιγραφή κτιρίου

Το Ξενοδοχείο Ατλαντίς στεγάζεται σ΄ένα ιστορικό κτίριο ιδιαίτερου αρχιτεκτονικού κάλλους το οποίο διατηρεί το όμορφο πρωτότυπο στυλ του σε απόλυτη αρμονία με το περιβάλλον. Κτισμένο στις αρχές του 20ου αιώνα, οι εσωτερικοί του χώροι διατηρούν ακέραια τα γύψινα καλλιτεχνήματα αυτής της περιόδου, πλαισιωμένοι με ταπετσαρίες με κομψές λεπτομέρειες, ξύλινα πατώματα, εναρμονισμένα έπιπλα.

Θέση του Ξενοδοχείου

Το Ξενοδοχείο Ατλαντίς βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της πόλης,περιστοιχισμένο από δρόμους με καλαίσθητα μαγαζιά και μια πληθώρα μνημείων και τοπίων που αξίζει κάποιος να επισκεφθεί. Χάρη στην κεντρική του τοποθεσία, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τη Θεσσαλονίκη με τα πόδια χωρίς την ανάγκη αυτοκινήτου. Μπροστά από το Ξενοδοχείο θα βρείτε πολλές γραμμές λεωφορείων που θα σας οδηγήσουν σε περιοχές της πόλης.

Φιλοξενία

Η διεύθυνση του Ξενοδοχείου έχει περάσει στη δεύτερη γενιά της οικογένειας, η οποία φιλοδοξεί να συνεχίσει να ανταποκρίνεται στις ανάγκες αυτών που αγαπούν να ταξιδεύουν. Η πολυετής εμπειρία μας και το φιλόξενο προσωπικό μας με ευχαρίστηση θα σας εξυπηρετήσει και θα δώσει πληροφορίες για την ψυχαγωγία, τις περιηγήσεις και τις εμπορικές ζώνες της περιοχής.